top of page

Gretan Studio

Gretan studio.jpeg

Varaa Gretan studio käyttöösi:

Gretan studio on Greta Tuotanto Oy:n omistama tila, jota vuokrataan esittävän taiteen harjoituskäyttöön ja erilaisia tilaisuuksia varten niin yksityishenkilöille kuin yrityksille ja yhteisöille. Vapaita aikoja on saatavilla vaihtelevasti.

Studion osoite: Malminkatu 24E, 00100 Helsinki

Tilavuokra: 50€ / 1-2h, jonka jälkeen 18€ / alkava tunti. Pyydä tarjous alustavan varauksesi yhteydessä, mikäli sinulla on vuokraustarve useammalle kerralle / tunnille!

Vuokrattavan harjoitussalin koko on noin 80 m². Harjoitussalin lattia on muovimattoa. Katon korkeus on 3,6 m². Salin varusteisiin kuuluu flyygeli, pystypiano, sohvia, tuoleja ja pöytiä. Lisäksi vuokralaisen käytössä on langaton verkkoyhteys, sekä erikseen sovittaessa videotykki, PA-järjestelmä, mikseri, 4 mikrofonia ja nuottitelinettä.

Harjoitussalin lisäksi vuokraan kuuluu keittiö ja WC. Keittiöstä löytyy jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, sähkölevy sekä ruokailuvälineitä.

Studio sijaitsee osittain kellarikerroksessa, jonne on suora pääsy sisäpihalta portaita tai luiskaa pitkin. Tila on valitettavasti esteellinen.

Studion varauslomake

Tilan varaus

 

1. Alustava varaus

Ota ensin yhteyttä Gretan studio -tilasta sähköpostitse (nea.huovinen@gretatuotanto.fi) ja kerro, koska haluaisit tilan käyttöösi. Kun sinä tai edustamasi yhteisö/yritys on saanut vahvistuksen, että tila on vapaana haluamanasi ajankohtana ja tiedot vuokrahinnasta, vahvista varaus täyttämällä varauslomake.


Varausaika on pyrittävä määrittelemään mahdollisimman todelliseksi. Varauksessa ilmoitettava aika alkaa siitä, kun tila halutaan ottaa käyttöön ja päättyy siihen, kun tilat ovat tyhjentyneet vuokralaisen tilaisuuden jäljiltä.

Lisätietoja varausehdoista: https://www.oopperaryhmat.fi/varaa-gretan-studio/

Kuvia studiosta

bottom of page