top of page
Saiturin joulu

Saiturin joulu

Musiikkikomedia

Musiikkia, teatteria ja fyysistä komediaa yhdistelevä hulvaton jouluesitys koko perheelle

KESTO

1h 40min, sisältäen väliajan

ESITYSKIELI

suomi

IKÄSUOSITUS

7+

Teos on valmiina tilattavaksi ohjelmistoon.

Katso lisätiedot Tilaa esitys -osiosta.

KEKSELIAS JA HULVATON JOULUESITYS

..

Saiturin joulu on hurmaava jouluesitys sinulle, joka rakastat musiikkia, hersyvää naurua ja Charles Dickensin tarinoiden maailmaa.

 

Englantilaisen Spymonkey-teatterin taiteellinen johtaja Toby Park teki paluunsa Suomeen ohjaamalla näyttämölle musiikillisen iloittelun yhdestä brittiläisen kulttuurin tunnetusta helmestä, joka sai ensi-iltansa 5.11.2021 Musiikkiteatteri Kapsäkissä. Kekseliäs ja hulvaton esitys kiteyttää joulun ja ihmisyyden sanoman yhdistäen teatteria, fyysistä komediaa sekä musiikkia.

 

Näyttämöllä taituroivat Fabulous Bäckström Brothers -tuotannoista tutut Jouni ja Petri Bäckström sekä Reetta Ristimäki, jotka ovat saaneet rinnalleen upeaäänisen ja hurmaavan laulaja-näyttelijä Emmi Hatjasalon. Tätä esitystä muistellaan lämmöllä vielä tulevinakin jouluina.

arviot

Saiturin joulu

Dickens-klassikko viihdyttää ja soi moniäänisenä.

Taidokasta musisointia kuuntelee mielellään ja parhaimmillaan moniäänisinä soivat musiikkinumerot onnistuvat myös koskettamaan.

Eeli Vilhunen

Demokraatti

TYoRYHMa

..

..

Esiintyjät: Jouni Bäckström, Petri Bäckström, Reetta Ristimäki, Emmi Hatjasalo

Dramaturgia: Reetta Ristimäki

Musiikkidramaturgia: työryhmä

Sävellys: mm. Jouni Bäckström ja Markus Fagerudd

Ohjaus: Toby Park

Apulaisohjaaja: Tommi Bäckström

Pukusuunnittelu: Marja Uusitalo

Valosuunnittelu: Tuittu Teivainen

Äänisuunnittelu: Max Marshall

Alkuperäisteos: Charles Dickensin Saiturin joulu

Tuotanto: Yhteistyössä Greta Tuotanto, The Fabulous Bäckström Brothers ja Musiikkiteatteri Kapsäkki

Katsojapalaute

Kiitos eilisestä!! Pidin tosi paljon esityksestä. En olis halunnut sen loppuvan. Oikeasti niin ihana. Rakastettavia hahmoja niin nopeasti ettei vanha hymy ehdi lähteä kasvoilta kun jo tuli seuraava. Ja ne laulut!!!! Toivottavasti saatte tehdä tätä joka joulu.

Hulppeeta menoa ja laulantaa, rytmisesti tarkkaa, äärimmäisen viihdyttävää, nokkelien äänitehosteiden & lavasteiden hervotonta vuoropuhelua, siis niin upeaa yhteistyötä tällä kombolla.

Tästä tulee tulevien joulujen traditio! Kyyneleet on poskella ja kaikkialla: Hulvattoman virtuoottisesta, teatteri-ilmaisun terävästä taikuudesta, sekä uskomattoman oivaltavasta äänimaailmasta ammentava Saiturin joulu Musiikkiteatteri Kapsäkissä.

Olipa jouluherkkua Musiikkiteatterissa. Mahtava kvartetti, taiturillista, oivaltavaa, jouluista - saaliina huippuhetki ja hyvämieli.

Niin taitavat esiintyjät ja hauskasti ja nokkelasti toteutettu Saiturin joulu! Kiitos hauskasta iltapäivästä!

Tulin juuri esityksestä. Loistava! Nerokas musiikkiteatterin illuusionvenyttäjä, jossa pintajännitys tahallisesti murretaan muttei upota silti, vaan löytyykin uusi level. Monitasoinen viihdytys. Viisi tähteä.

Mahtava Musiikkiteatteri-esitys pistää Dickensin klassikkotarinan nitisemään ja natisemaan liitoksistaan. Kaikki perustuu Älyttömän mahtavaan ajoitukseen, Musa ja elävät Foley -artistit nivoutuvat kokonaisuudeksi vailla vertaa! Ja siinä samassa, musa loistaa korketasoisena läpi shown, liitää linnun lailla vailla minkäänlaista friktiota. Jeeeee!!! Jestas mikä esitys!! Menkääääää ihmiset Menkääääää katsomaan ja kokemaan!!!

Älä missaa tätä esitystä! Oltiin ystävän kanssa eilen ja ihan huippuhyvä, vauhdikas, upeita lauluosuuksia ja hyvää huumoria!

Ensimmäinen teatteriesitys Koronan jälkeen, ja VAU, kertakaikkisen upea, oivaltava ja hauska. Kiitos.

Kiitos eilisestä esityksestä! Kyllä meitä nauratti. Mikä ihana joulun ajan aloitus!

Esityksenne oli aivan ihana piristys marraskuuhun. Kiitos! Sain nauraa ja nauttia. Taidokkaan näyttelijätyön ohella minua viehätti upeat puvut ja jännästi tehdyt ääniefektit. Suosittelen lämpimästi.

Ihanan lämminhenkinen ja mahtavan kekseliäs musiikkiteatteripläjäys on Kapsäkin Saiturin Joulu. Esityksenne on täynnä mitä herkullisempia yksityiskohtia ja komiikkanne on tarkkaa ja ihastuttavan ronskia.

Alkupuolen äänimaailman toteutus on aivan vertaansa vailla! Mahtavaa livesoundin tuottamista oli kautta linjan nautittavaa seurata puhumattakaan Reetta Ristimäen esittämästä täysin pöhköstä Scrooge-enosta!

Toisen puoliskon Petri Bäckströmin italialinen tenori sai vierustoverini lähes tukehtumaan pastilliinsa.

Sen verran koville otti nauraminen. Kiitos, kiitos.

Tässä on jouluinen riemupaketti koko perheelle!!

Upeat laulajat ja hersyvä tarina, todellinen pimeän vuodenajan valoilmiö!

Vapaapäivä, lunta sataa ja sain nauttia taiturillisesta ja nerokkaasta SAITURIN JOULU esityksestä Kapsäkin katsomossa! Ehdoton tämän joulun teatteri-tärppi

ESITYSKUVIA

bottom of page