top of page

Kiertue-esitykset

Kiertue-esitykset -valikosta löytyy valmiita kiertueille suunniteltuja teoksia, jotka soveltuvat esitettäviksi erilaisissa tiloissa ja tilaisuuksissa niin festivaalien ja teatterien lavoilla kuin kahviloissa ja yritysjuhlissa.

 

Ohjelmistosta löytyy laadukkaita tunnettujen ammattilaisten luomia teatteri- ja konserttiesityksiä. Monet konserttiesityksistä on muokattavissa kestonsa puolesta tilaajan toiveiden mukaan. Tarjolla on myös show + dinner -muotoon sopivia ohjelmakokonaisuuksia.

Mikäli tilausohjelmistostamme ei löydy sopivaa esitystä, kerro rohkeasti mitä tarvitset ja me räätälöimme! 

Yli 20 vuoden kokemus kulttuurialalla on osoittanut että parhaimmillani olen esiintyvänä taiteilijana ja visionäärinä, joka tarttuu myös rohkeasti toimeen ja toteuttaa unelmansa. Työtavassani yhdistyvät käytännönläheisyys ja toteuttamiskyky vahvaan taiteelliseen näkemykseen.” – Reetta Ristimäki

Esityksen tilaajalle

 

Kiertue-esitysten perustiedot sekä tarvittava tekniikka ja tilan koko löytyy jokaisen esityksen kohdalta määriteltynä. Lisätietoja saa pyydettäessä.

Kiertue-esityksillemme ei ole määritelty etukäteen esityskautta, vaan esitysajankohta on määriteltävissä tilaajan toiveiden ja esiintyjien aikataulun mukaan.

bottom of page