top of page

Sirpale eilistä - konsertti

sirpale eilistä.JPG

Esitykset:

​Esitys on valmiina tilattavaksi teattereiden ja konserttisalien ohjelmistoon.

Pitää kulkea ja laulaa ja välillä palata takaisin. Pitää tavata raitiovaunussa ja kolmen pysäkin aikana ideoida konsertti. Pitää ottaa neljä erilaista laulajaa, joilla on jotain yhteistä: Vuosien varrella kertynyt laulujen aarre-aitta Anna-Mari Kähärän upeita lauluja, joita ei saa koskaan laulaa tarpeeksi!

Sirpale eilistä tarjoaa upean sanan ja sävelten illan, kun neljä erilaista laulajaa tulkitsee Anna-Mari Kähärän koskettavia lauluja. Esitys on tiheätunnelmainen konsertti, jossa kotimaisten runoilijoiden tekstit tarjoavat tarttumapintaa monenlaisille kuulijoille. Anna-Mari Kähärä on säveltänyt lauluja mm. Anna-Leena Härkösen, Sirkka-Liisa Sassin ja Susanna Haaviston teksteihin.

Sirpale eilistä konsertissa esiintyvät Tango-orkesteri Unton solistina tunnettu Pirjo Aittomäki, koko kansan rakastama näyttelijä Susanna Haavisto, musiikkiteatteritaiteilija Reetta Ristimäki, Rajaton-yhtyeestä tuttu Essi Wuorela sekä äskettäin vuoden etnomuusikkona palkittu pianisti Timo Alakotila.

Kesto: 2h (sis. väliajan)

Ikäsuositus: sopii kaikenikäisille

Esityskieli: suomi

Työryhmä

Musiikki: Anna-Mari Kähärä

Esiintyjät: Pirjo Aittomäki, Susanna Haavisto, Reetta Ristimäki ja Essi Wuorela (laulu) sekä Timo Alakotila (piano)

Sirpale eilistä somessa

Traileri

Esityksen tilaajalle

 

Esiintyjät: Pirjo Aittomäki, Susanna Haavisto, Reetta Ristimäki ja Essi Wuorela (laulu) sekä Timo Alakotila (piano)

Kesto: 2h (sis. väliajan, tai sopimuksen mukaan)

 

Tekniikka: 4x laulumikrofoni

 

Erityistarpeet: viritetty piano tai flyygeli

Arvostelut

Sirpale eilistä koskettaa sielua

Pirjo Aittomäki, Susanna Haavisto, Reetta Ristimäki ja Essi Wuorela ovat kaikki erilaisia laulajia, jotka pääsivät näyttämään parastaan.

Kähärä-laulut virkistävät ja ymmärtävät elämää.

Pianisti Timo Alakotila venyi yhden hengen orkesteriksi.

Risto Kolanen /

Kallio-lehti

27.11.2019

Katsojapalaute

Upea esitys! Niin hienosti rakennettu ohjelma. Neljä taitavaa laulajaa pani persoonansa peliin Anna-Mari Kähärän lauluissa. Nerokkaat tekstit heräsivät eloon ja sukelsin oitis tarinoihin itku ja nauru käsi kädessä. Kaikkea tätä pianisti väritti taidolla ja eli niin mukana. Lämmin kiitos koko työryhmälle!

Syyskuu 2019 /

Oulun kaupunginteatteri

Hieno konsertti Seinäjoella! Todella sykähdyttävä, tunteita herättävä. Neljä upeaa laulajaa, joilla kullakin oma vahva laulutyylinsä ja persoonansa - sopivat aivan erinomaisesti yhteen! Mieleenpainuva kokonaisuus Anna-Mari Kähärän taidokkaita sävellyksiä ja suomen kielen koskettavaa ilmaisuvoimaa tempasi mukaansa heti alkumetreiltä. Kaihoa, rakkautta, iloa, överiä, tyylikästä naisenergiaa mainiolla pilkkeellä ja aidolla läsnäololla. Isot kiitokset!

Elokuu 2021 /

Seinäjoki-sali

Esityskuvia

bottom of page