top of page
One Night Only leveä.jpg

ONE NIGHT ONLY

KESTO

1h 40min, sisältäen väliajan

ESITYSKIELI

suomi, englanti

IKÄSUOSITUS

kaikenikäisille

Aleksanterin teatteri

Bulevardi 23-27, 00180 Helsinki

la 17.8. klo 14 | su 18.8. klo 18

54€ peruslippu

49€ eläkeläinen

44€ opiskelija, varusmies, koululainen, työtön

Ryhmäliput 49€ (väh. 10 hlöä): Aleksanterin teatterin lipunmyynti​

Ammattilaisliput 20€ (1 viikko ennen esityksiä 1 lippu per ammattilainen: Teatterikortti, Suomen Säveltäjät ja Muusikkojen liiton jäsen): Aleksanterin teatterin lipunmyynti

Helsingin oopperakesä festivaalilla esiintyvä Celia Muñoz on ensimmäinen Suomessa esiintyvä America’s Got Talent -finalisti. Muñoz, on hurmannut yleisönsä ympäri maailmaa ja saavuttanut mainetta niin America's Got Talent -finalistina kuin Espanjan Talent -kilpailun voittajana. Näyttelijä ja koloratuurisopraano Celia Muñoz on opiskellut Sibelius-Akatemiassa oopperalaulua, mutta tulee nyt esittämään ensimmäistä kertaa Suomeen palkitut varieteenumeronsa.

Celia Muñoz tunnetaan ainutlaatuisesta kyvystään yhdistää klassinen oopperalaulu, taikuus ja vatsastalaulaminen. Menestyttyään America’s Got Talent kilpailussa 2022 hän sai kiinnityksen Las Vegasiin, jossa hän esiintyi viime syksyyn saakka. Nyt myös suomalaisyleisöllä on mahdollisuus nähdä tämä maailmanluokan show ja kokea ventrilokvismitaidetta.
Muñozin show on täynnä yllätyksiä, huumoria ja mestarillista musiikillista lahjakkuutta.


Samassa One Night Only -konsertissa esiintyvät myös suomalainen kulttuuri-ikoni Jorma Uotinen ja tuore Voice of Finland voittaja Laura Ruusumaa. Heitä säestää pianisti Marko Hilpo.

 

Esitys on osa Helsingin oopperakesä -festivaalin ohjelmistoa.

bottom of page